Allemaal aanwezig!

Het zal ver voor coronatijd geweest zijn dat op een competitieavond de leden van de club allemaal aanwezig waren. Meestal wordt er aan 4 of 5 tafels gespeeld, bij hoge uitzondering aan 6. Maar de eerste competitieavond van november 2023 was iedereen er, 7 tafels vol! Met twee aspirantleden erbij waren we met 30 spelers! En dat zag er zo uit: (met dank aan Peter Flohr die de foto maakte.)

Ontbrekend op de foto: Peter Flohr, want hij was de maker.

Hoogste score van het seizoen

Tweede bijzonderheid deze avond: een van de aspirantleden, Dorien, behaalde door een aantal zelfgepakte mahjongs de hoogste score van het seizoen tot op heden: 294 punten! Ze speelde daarmee de score van Hilde van 271 punten uit de boeken.

Dit bericht is geplaatst in Clubnieuws 2023. Bookmark de permalink.