Open Loons Kampioenschap Mahjong 2023

Op woensdag 5 juli wordt weer het Open Loons Kampioenschap Mahjong gehouden, voor de 17e keer dit maal. Deelname staat open voor alle mahjongspelers, dus niet alleen voor leden van Mahjongclub De Vier Winden. De locatie is: Cafetaria Lily, Kloosterstraat 25, Loon op Zand. Er wordt gespeeld volgens MCR-spelregels, de officiële Chinese spelregels, wereldwijd de meest gespeelde variant. De Wisseltrofee is momenteel in handen van Bert Jansen.

Wil je meedoen of meer informatie? Mail dan naar  info@mahjongclubdevierwinden.nl. Er wordt gespeeld in 2 rondes van 1 uur en 1 kwartier. De start is om 19.30 uur. Aanmelden voor deelname kan tot en met zondag 25 juni.

Kennismaken met Mahjong

De leden van Mahjongclub De Vier Winden spelen 2x per maand clubcompetitie: op de 1e en 3e woensdag van de maand. Ons enthousiasme over het Chinese gezelschapsspel mahjong willen we graag delen. Dus wil je mahjong leren spelen, meld je dan aan, dan organiseren we een introductie-avond. Mail naar  info@mahjongclubdevierwinden.nl.

Komende activiteiten van de mahjongclub: op zaterdag 26 augustus wordt voor de leden een Drie Dorpen Drive gehouden: op 3 locaties in onze 3 dorpen wordt mahjong gespeeld, startend bij ’t Maoske in De Moer, vervolgens bij Du Nord in Kaatsheuvel en afsluitend bij De Kiosk in Loon op Zand. De start van de clubcompetitie na de vakantieperiode is op woensdag 6 september.

Dit bericht is geplaatst in Clubnieuws 2023. Bookmark de permalink.