Einde competitie ronde 2022-2023

Er waren verschuivingen mogelijk, de laatste competitieavond, met onderstaande stand na 19 competitierondes:

Marijke en Loes waren helaas niet aanwezig om nog mee te dingen voor plek 1. Naast koploper Lilian was het behalen van de 1e plaats in theorie nog wel mogelijk voor Ed, Rina en Nel. Er was dus sprake van enige spanning aan de verschillende tafels. Lilian en Nel zaten aan dezelfde tafel en dat gold ook voor Rina en Ed. Of de spanningen een rol speelden is niet bekend, maar Lilian, Ed en Rina haalden geen van allen de 4 tafelpunten. Aan de tafel van Ed en Rina was Piet de winnaar. Daarmee speelde hij Nel goed in de kaart, want die haalde aan haar tafel wel de 4 tafelpunten.

Bij de eerste versie van dit bericht was de eindstand nog niet als bestand beschikbaar, maar gemeld kon worden dat na deze spannende laatste competitie-avond de top van de lijst wordt aangevoerd door Lilian op plaats 1, Nel op plaats 2 en Ed op plaats 3. Voor hen was een tegoedbon van lokale boerderijwinkel TerraVie als prijs. Inmiddels is de hele eindstand beschikbaar en hier te bekijken!

De hoogste score van dit seizoen is 317 punten, behaald door Els in de 8e ronde. Krista deed er nog een gooi naar, met een prachtige mahjong van maar liefst 79 punten, en 2x een zelfgepakte mahjong, maar zij strandde op 240 punten, evenveel als Nanny in de 3e ronde behaalde.

Op woensdag 6 september start de nieuwe competitieronde.

Dit bericht is geplaatst in Clubnieuws 2023. Bookmark de permalink.