Nieuwe stuurgroep

Na 15 jaar zich te hebben ingezet voor de mahjongclub hebben de stuurgroepleden Bert, Els en Harry te kennen gegeven dat zij graag het stokje over willen dragen. Ook Nanny wil haar activiteiten voor de club minderen. Blijft alleen Ed over!

Gelukkig hebben er zich na een oproep nieuwe gegadigden gemeld: Krista, Loes, Marijke en Sophie. Sophie neemt het penningmeesterschap over van Bert. Krista wordt contactpersoon en gaat de mail en op termijn ook de website beheren. Loes en Marijke zijn ‘breed inzetbaar’ voor de overige klussen.

De nieuwe stuurgroep heeft al initiatief genomen om de mahjongmarathon te organiseren. Voor later in het jaar wordt de Drie Dorpen Tocht gepland. Na de relatief rustige coronajaren kunnen er in dit jublieumjaar gelukkig weer gezamenlijke activiteiten worden ondernomen.

Dit bericht is geplaatst in Clubnieuws 2023. Bookmark de permalink.