De vogel mocht blijven

De laatste avond van de zondagavondcompetitie was een spannende. Els stond met 27 tafelpunten bovenaan, Nanny en Loes hadden elk 24 tafelpunten. Drie kandidaten dus voor de Wisseltrofee, die sinds de zomer van 2019 aan de Ecliptica 89 verbleef. Daar vond ook de slotavond van het najaarsseizoen plaats, ‘de vogel van Henny’ keek afwachtend toe!

Nanny en Els zaten aan dezelfde tafel, met Marijke en Francis als tafelgenoten. Loes zat aan met Harry, Mar en Peter aan tafel. Van begin af aan zat voor Els alles tegen en voor Nanny alles mee. Ook Loes had een ‘bad mahjong-day’. Het kwam erop neer dat aan ene tafel Nanny de 4 punten tafelwinst pakte en Peter aan de andere tafel. Els en Loes haalden beiden 0 tafelpunten. De vogel mag weer een half jaartje blijven wonen op Ecliptica 89!

Hieronder de eindstand:

Er wordt sinds voorjaar 2008 om de wisseltrofee gespeeld, dat zijn 22 competitierondes. In die tijd heeft de vogel 9 keer bij Marijke in de tuin gestaan, 6 keer bij Nanny, 5 keer bij Harry, 2x bij Loes en 1x bij Florien en bij Mar.

De nieuwe competitieronde is 3 februari gestart. De actuele stand is te volgen door te klikken op de afbeelding van de Wisseltrofee op de pagina Weblinks.

Dit bericht is geplaatst in Clubnieuws 2020. Bookmark de permalink.