Einde competitie 2017-2018

Na 19 competitieavonden speelden we op woensdag 20 juni – op het terras! – de laatste ronde. Ed al geruime tijd aan kop, hem kon niets meer gebeuren. Albertina op 2, maar eventueel nog te verslaan door Marijke, ware het niet dat zij deze laatste avond niet meespeelde. Kansen voor Hilde, Piet en in mindere mate voor Bert, Nel en Helmi om als 3e te eindigen.

Om maar gelijk met de deur in huis te vallen: dat is de laatste 4 niet gelukt. De 4 punten op tafel 1 gingen naar Albertina, Hilde kreeg er 2, Piet 1 en voor Ed (je gelooft het niet ….) resteerde 0 punten. Hilde kwam daarmee op de 3e plaats. Nel kwam, na winst op tafel 2, op de 4e plaats terecht, nog voor Marijke. Piet moest genoegen nemen met plaats 6. Bert had kennelijk zijn avond niet, want leverde -162 punten in. Ook Helmi sprokkelde niet genoeg punten bij elkaar om omhoog te klimmen. Zie hier de eindstand.

Eervolle vermelding was er natuurlijk nog voor Albertina die dit seizoen het hoogste aantal speelpunten op één avond haalde: 389.

Voor wie zich afvraagt voor de hoeveelste keer Ed de competitie heeft gewonnnen: voor de 6e keer, waarvan de laatste 4 keer op rij.

Tijd voor verandering, mensen!

Werd zijdelings ook nog opgemerkt dat de 1e 4 plaatsen door ‘buitengemeentelijke’ leden ingenomen zijn.

Ik zeg het: tijd voor verandering!

Dit bericht is geplaatst in Clubnieuws 2018. Bookmark de permalink.